Hakkasin järgnevat foorumi burksiteemasse panema, aga see ei lähe tegelikult väga "parimad burksikohad"-teemasse, pigem on see vastukaja Margoti burgeritegemisele. Niisiis, mina teen kodus burgereid nii:
2 viilu röstsaia
2 pihvi
2 viilu juustu
Thousand Island kaste, kuid saab ka ise teha ketšupi-majoneesi kastet
Taldrikule kaks saiaviilu, ühele kotletid ja teisele juustud. Mikros soojaks, ja kotlettidele kaste peale, seejärel kaks saiaviilu kokku suruda, ikka nii, et vahele jäävad kotletid, külm kaste ja juustud. Kahest sellisest burgerist saan ma kõhu täis.
Tülikas jah kahte saia teha, aga teisiti ei saa ju, kuna esiteks sulab juust juba algul kokku pannes nii kotlettide kui ka saia ümber, tehes nii lahtivõtmise koledaks; teiseks, kohe kastme sisse pannes... olete proovinud kuuma kastet süüa? Kuuma ketšupit näiteks? Ja mina eelistan Thousand Islands kastet Tuhande saare kastmele. Hoolimata nimede sarnasusele on nad erinevad. Esiteks, võõramaise nimega kaste on plastikpudelis, vastanduna klaaspurgile, rõhutan: purgile. Teiseks, kodumaise nimega kaste on värvi järgi lahjem, proovinud pole.
Monday, 21 January 2008
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
2 comments:
Thousand Islands kaste - omg kui hea.
kusjuures ise ka sarnaselt teinud. kodokootud on alati parim.
Post a Comment