Friday 4 January 2008

Torupalve

Ahjaa, ma tahtsin seda öelda, et tavaliselt mulle ei meeldi, kui torusse topitakse mingeid faile suhtlemise eesmägil. Aga sellega tuleb küll nõustuda:

Ja siis seda, et ma tõmbasin torust Kreisiraadio aastavahetusšõu, ja ka Edekabeli. Mõlemad olid muidugi widescreen. Ma küll ei pööranud väga tähelepanu, aga ma suht eeldan, et nad olid fullscreen-saated. Ma ei teagi nüüd, kas pole aru saadud pildimõõtmete rollist...

7 comments:

Anonymous said...

kuule, sina oled tark poiss oma komade ja asjadega:D
nagu kas sa viitsid mind aidata?

Anonymous said...

Väga hea meelega tõmbaks torrentiga Edekabeli ja Kreisiraadio aastavahetusšõu. Kahjuks ei ole ma veel antud torrentit netist leidnud. Ei pääse ka Torule ligi - Starman..
Ega ei oska öelda mingit linki, kus Eesti torrenteid saab tõmmata või näiteks ise tsut-tsut antud saateid uppida? Kahjuks ei sattunud tõesti neid nägema aastavahetusel.

Anonymous said...

Sellises toredas kohas nagu "estorrent" leidub ikka neid eesti asju. Kasutajate arv on aga piiratud ja enamasti alati täis. Niiet otsi sõber, kellel seal kasutaja ja tee talle pudel õlut välja, äkki aitab sind.

Anonymous said...

Eee... mis vaja, mallu? Aga jah, Eesti asju kahjuks torrentitega eriti ei saa, ehkki torrentz.com'is jäi silma "Klass". Pigem on see pahandus ehk suunatud mingite Ameerika telesarjade kohta, nagu "7th Heaven", mida Torus küsitakse. Ja ma võin need aastavahetussaated netti ka panna, kui vaja.

Anonymous said...

maitea, lihtsalt maini aeg ajalt mu bloogis kui ma komadega eriti rämedaid vigu teen, mul on see kombeks:(

Anonymous said...

See oleks väga tore, Dandee.
Lingi mulle blogisse või siia või saada meilile [martinkaru ät gmailpunktkomm].
Mõlema üle oleks väga hea meel.
Pluss ma uurisin seda Esttorrentit ehk e-traktor.org-i ja kõikide näitude järgi paistab asi maas olevat. Vist.

Anonymous said...

asi on suht ammuns maas jah. ma nagunii vihkasin toda kohta.