Tuesday 29 January 2008

Petetud armastus

Kunagi nägin telekast mingit EMT reklaami, et esimesed lõhnakõned just nende võrgust. No olgu, aga seljuhul ei saa enam vetsust helistada. Selle postitusega tegin aga rekordi, lüües eelmise aasta aprilli, mil mul oli 18 sissekannet.

10 comments:

Anonymous said...

(Seda, et sa rohkem blogima oled hakanud, olen ma ka märganud.) Ma olen truu EMT klient, siiski ei läheks ma nende lõhnakõnedega kaasa, miski võiks siiski irl 'rõõmuks' ka jääda.

Anonymous said...

Kurb. Ma olen EMT mees. Mida ma siis teen, kui emme suitsetamise käigus helistab!

Anonymous said...

Siis oled juba piisavalt vana niikuinii.

Anonymous said...

Lõhnakõned ei näi mõistlikud. Küll aga võiks päevakorda tulla tundekõned. Kõned, mis annavad a la tundeimpulsi rääkija südamelöökide ja ma ei tea mille kõige põhjal. Te ilmselt ei mõista mida mõtlen aga jah.. Võiks, võiks võiks..

Anonymous said...

CC Plazasse võiks tulla lõhnakinosaal: filmi olustikuga vastavalt hakkab vaataja õrnalt tundma vastavat lõhna. Minu elamust see muidugi ei suurendaks, kuna ma ei tunne lõhnu...

Anonymous said...

No ja õudusfilmides, kus on need haisvasse kohta sattumised?

Anonymous said...

Ma mõtlengi, et siis suurendaks elamust.

Anonymous said...

Ja Saw IV lahkamise juures tunneks vere lõhna ja kolju saagimisel luu kärsakat.. Õudukad oleksid minul siis välistatud.

Anonymous said...

No kodus siiski mitte. Ja need tundekõned, milles sa rääkisid... Seljuhul ei saaks enam telefoniga rääkides valetada, sest kui sa just ei ole õppinud valetades rahulik olema, siis, kui ma eksi, lööb süda valetades kiiremini vms.

Anonymous said...

Täpselt. Valetada ei saaks ja inimesed oleksid kas ausad või eiraksid kõnesid. Mõlemal juhul saaks aru, et miskit on mäda. Ausal inimesel muudaks see kõike vaid paremuse poole.

Mulle täitsa meeldiks selline asi.. vist. :D