Tuesday 1 July 2008

Meteoriitide sajus

Arvustasin filmiblogis filmi The Apocalypse, mis on hetkel ka IMDb bottom #1, kuigi üleeile vaadatud Alien vs. Hunter oli minu arvates lahjem. Apokalüpsil vähemalt tegid vead vaatamise mõnusaks. Alien vs. Hunter tekitas mulle aga rip-off fever'i - vaatamist ootavad Transmorphers, Snakes on a Train ja 100 Million B.C. Oleks huvitatud ka The Da Vinci Treasure'ist, aga ei leidnud. Kusjuures, just avastasin filmi, mille pealkirja kohta ütleks, et enam otsem ei saa. Filmi allikateks on I Am Legend ja The Omega Man, ja pealkiri on I Am Omega! Kõikide loetletud filmide tootja on Asylum, kompanii, mis teebki suurfilmide lahjaeelarvelisi koopiaid.

Apokalüpsi kohta aga seda, et kui siinset loeb mõni mu sõber, siis teadke, et seal mängib üks onu, kes meenutas mulle Raigot:





4 comments:

Anonymous said...

Suur osa Asylumi kasumist on teenitud inimpsühholoogiat kuritarvitades. Võimas.

Anonymous said...

Joonas arvab, et need, kes filmilaenutuses käivad, ikka teavad filmipealkirju. Mina aga usun küll, et on täiesti võimalik, et inimene läheb videolaenutusse ja mõtleb: "Kuule, oli midagi, mingi ulmemärul, Alien vist, ja ta oli versus midagi... Oi, näe, Alien vs. Hunter". Ja 100 Million B.C. torrenti juures oli tõsimeeli kommentaare, et "see on alles kinodes, kuidas juba DVD-ripp"...

Anonymous said...

Tegelikult on ka hulk inimesi, kes laenutavad "Alien vs. Hunteri" või "Transmorphersi" seepärast, et "AvP" ja "Transformers" meeldisid. Tekib assotsiatsioon ja vale eelarvamus, et ka need on head.

Ja kusjuures, sa ei kujuta ette, kui paljud inimesed laenutavad või ostavad filmipoes pornokat nimega "Pirates", kuna arvavad, et tegu on "Pirates of the Caribbean" filmiga. 4chanis ütles üks videopoes töötav tegelane, et isegi kui on peal suur punane kleeps "STRONG SEXUAL CONTENT" vmt, ei tehta sellest välja.

Anonymous said...

Muideks, 2005 tuli ju THE War of the Words. Vähe sellest, et Asylumil on War of the Words (ilma the'ta), neil on ka War of the Words 2: the Next Wave.