Friday 30 March 2007

Armsad tüdrukud ju

Vähemalt üks neist. Et siis need loomapiinajad. Peas ei pruugi neil muidu ka kõik korras olla, aga ma usun, et kainelt nad sellist asja teinud ei oleks. Seega võiks ju loota, et mõned lapsed on mõneks ajaks alkoholist eemale ehmatatud. Vähemalt reidikontod on nad blokeerinud. Kas ka häbist, ei tea. Võimalik muidugi, et nad lihtsalt ei suutnud lugeda sõimukirju, sest nemad on ju kangelased; vähemalt selline olevat suhtumine olnud alguses. Ohvril oli konto hommikuse seisuga alles, aga lisainfos kiri, et ärgu saadetagu sõimukirju, tema oma kassi ei tapaks. Ju siis leidub ka neid, kes arvavad, et ta ise oma kassi kallale läks.


Pildil on suvaline netist tõmmatud kass

Ja see, et ma julgesin tüdrukute kohta midagi head kosta... Nagu Kaia ütles - tegu ju suhteliselt tavaliste 13-14 aastaste plikadega.

7 comments:

Anonymous said...

Minu meelest on see jäle lugu ikkagi. Eks ole endalgi tõsisemaid napsutamisi ka nooremas eas ette tulnud, kuid mingiks loomatapuks need ei kujunenud. Samas vist tüdrukud ikka nii uhked pole, kui oma ratekontod blokeerinud on. Kuid mine sa tea.. Igatahes see SL Õhtulehe artikkel oli väga masendav. Tunnistan, et mina sellises vanuses ikka nii mõttetu ka polnud.

Anonymous said...

See "tegu ju suhteliselt tavaliste 13-14 aastaste plikadega" oli öeldud pigem selle kohta, kui need "sõbrad" neid litsideks sõimasid ja narko tarbimises süüdistasid. Kassipiinamises pole midagi tavalist ja seda enam pani mind imestama, et tavalised tüdrukud sellise asjaga hakkama said. Masendav sündmus ja masendav SLÕ artikkel.

Anonymous said...

Peale Lotta sissekande lugemist võtaks selle "tavalised 13-14 aastased plikad tagasi".

Anonymous said...

Suurem osa sarimõrtsukatest alustab loomade piinamisega, samas nad ei hängi ka Viru keskuses ega joo meeletus koguses alkoholi. Võib-olla narkootikumid põhjustasid hallutsinogeenseid nähte, aga jah, peale Lotta sissekannet saab süüdistada vaid inimest ennast mitte meelemürke.

Anonymous said...

kuradi raske on oma mõtteid poliitiliselt korrektselt väljedada, ehk siis nii, et ei tekiks viltumõistmist. ma ei arvanudki, et sul see "täitsa tavalised noored" kassitapu kohta käis. mõtlesin seda, et piltide järgi tundusid igati normaalsed (palun ärge norige selle lause kallal)

Anonymous said...

Kusjuures ma polnud kindel, kuidas sa seda mõtlesid. Seetõttu igaksjuhuks mainisin :P

Ja selle väljenduse kohta nõustun. Kohati on see üpris keeruline.

Anonymous said...

Mina ei usu, et selliste tegude puhul alkoholil mingi tähtis roll on. Normaalne inimene ei unusta ka siis inimlikkust.
Kõige kurvem on see, et sellised inimesed ei parane ju kunagi. Loomapiinamine on üks olulisi tunnuseid isiksuse häiretest - lapsele (mis krdi laps? elajas pigem) pakub lõbu teise abitu olendi kannatus. Meil tänavas oli 2 sellist poissi ja praeguseks on mõlemad neist vähemalt noortevangla läbi käinud.
Kas keegi kujutab ette, et need originaalsete nimedega neiud kunagi hellad ja armastavad emad on?