Sunday 11 March 2007

Feimime!

Üks tuttav neiu tahtis topipildile hinnet. No saatsin kümne. Ja juurde kirjutasin teksti: feimin, kui feim on kuus korda suurem kui Sannul. Noh, et Sannul on reidis kõige suurem feim, peaaegu. A need reidikreisid vist ei oska lugeda. Mulle tuli kohe samal minutil neli kirja, et kas feimime või pane kümme või saada solle. Ja sõbralisti lisati ka neli korda. Selgituseks niipalju, et need kümnetepanijad tulevad ju esilehele.

14 comments:

Anonymous said...

blokkisin on reidi konto^^

Anonymous said...

Aga mina lisasin blokkimise asemel uue pildi. :/
Shame on me.

Anonymous said...

Al, kuidas sa pidevate "VÕTA KONTOLT BLOCK MAHA!" msn'i vestlustega hakkama saad, ma ei saa never-ever:D
aga samas, te ei käi ka niiiiii palju sees kui mina (msni nolifer olen, yupyup)

Anonymous said...

mm, mu sõbrad ei tunne puudust minu kontost. nagu ma isegi.

Anonymous said...

tegelikult mina arvan, et see on müüt, et reidi kontota on elu parem või et reidi jaoks pole aega. kui just sõltuvust ei ole. sest ega reit pole mingi lemmikloom, kellega peab tegelema. ka minul on piltidega konto reidis, aga see ei tähenda, et kodust kaugel olles või midagi muud tehes tahaks kangesti kohe reiti. ma ei kustutaks oma reidi kontot kasvõi juba selle haibi pärast, mille kohaselt saab kohe kamaluga rispekti, kui saad öelda, et mul oli konto reidis, aga ma blokkisin konto

Anonymous said...

Nõustun dandeega. Mul ka reidis piltidega konto, aga mul pole mingit vajadust seal igapäev käia. Alles hoian ma seda puhtalt lõbu pärast: väike egopisik, igavuse täiteks või sõprade piltide vaatamiseks.

Aga need feimi ja 7 või 10 norijad on tüütud ._.

Anonymous said...

Minu arvates on aga rate oma mõtte täielikult kaotanud ja ma ei näe vajadust seal kontot omada. Enamik mu tuttavaid on sealt lahkunud, uusi tuttavaid sealt ei leia ning tundub, et kogu krempel on üldse kõvasti allakäinud. Kunagi olid näiteks rate foorumis huvitavad teemad ja ka huvitavad inimesed, kelle mõtteid lugeda - nüüd on 90% mõttetust ja ammu läbinämmutatud teemasid.
Mina võin küll öelda, et rateta on elu parem - ei tüüta mind haiged inimesed, kes arvavad teadvat, milline ma olen ja kuidas elama peaksin, ei pea silma peal hoidma sellel, et keegi minu piltidega varikontot ei teeks. Ausalt öeldes on kõvasti parem sellest leheküljest ennast üldse eemal hoida, et ei peaks muretsema selle pärast, kui labane ja loll suur osa rahvast ikkagi on.
See reidi üldine idioodistumine on tegelikult seletatav kasutajate ea pideva alanemisega (reidi algusaastal olevat see ikka sinna 20 piirimaile ulatunud) - ma arvan, et pole palju lootust inimesel, kes juba 10-aastasena päevad läbi arvuti ees istub ja võltsideaale eluks peab.

Anonymous said...

Kui mul oli konto, kummitas mind ikka vahetevahel kuklas mõte, et peaks minema uurima, kas midagi toimub. Konto puudumine välistab igasuguse jändamise ja mis veelgi tähtsam, ma ei saa ma järgi anda vahetevahel tekkivale kiusatusele foorumis äärmiselt mõttetult aega raisata. Tähendab, mul tuleb reit nüüd tõsiselt korra kahe kuu jooksul meelde ja ma olen sellega väga rahul.

Anonymous said...

heh. Läksin esimest korda rate.ee foorumisse ja võtsin lahti offtopic`u ja mis ma näen: viimane postitus dandee`lt.

Anonymous said...

jajah, ega minul ei ole põnevat elu, seepärast olen ka tihedalt reidis. aga sellega olen nõus, et reit on allakäinud. olin ju minagi seal, kui enamus kasutajatest ei olnud veel teismelised

Anonymous said...

siis kui veel ENAM I K ei olnud..

Anonymous said...

no anna andeks, kallis anonüümne professor, aga ma ei adu veel täielikult enamuse ja enamiku vahet

Anonymous said...

Kättevõtmise asi. Põnevat elu ei saa tulla ka, kui ebavajalikku eest välja ei visata. Uuele tuleb ikka ruumi teha. Eks sa pead ise otsustama, mis ja kui ebavajalik sulle on.

Sinu viimane kommentaar pani muidugi muhelema. Kas sul on vahel tunne, et sa üritad maailma liiga oma käe järgi nõuda? Mis sa arvad, kui palju sa suudad oma eksimusi siiralt tunnistada, ilma sarkasminoodita? Kuskilt ma nimelt kuulsin, et enamusel ja enamikul on vahe, ja sa peaks ju õigekeelest huvituma, aga selles kommentaaris oli küll sarkasmi tajuda. Samas sa vist räägidki tihti nii, et pea või sarkasmiks? Muuseas, need kõik olid küsimused, mitte mõnitused. Kas sa ehk mõtleks neile?

Anonymous said...

esimesele lõigule peaksid saama ka ise vastat. kui sinult võtta ära mingi sait, kus sa tihti käid, kas see teeks su kohe seltskonnalõviks? ja lõpuks said sa vist aru, et ma räägingi nii, et sinusugune õrn tüüp peab kõike sarkasmiks või mõnituseks. ning anonüümne professor sellepärast, et ta kritiseerib, aga anonüümselt. pane tähele, et mõlemad sõnad on kursiivis