Monday 16 June 2008

Nähtamatud pisarad

Mõnes mõttes on irooniline, et need kurikuulsad beibetöötlused ehk meeletu blurr või sharpen lastakse reidis läbi, aga minu pildid on liigselt või halvasti töödeldud.





Ehkki moderaatorid võivad igasugu vabandusi leida. Ja kui muud ei leia, ütlevad, et sellistele piltidele on album.

5 comments:

Anonymous said...

ikka juhtub jah, et kui pildile juhtub nt veinipudel ja klaas, siis eelnevalt ei lasta seda üles, sest propageerib alkoholi (kuidas tegelikult üldse saab tänapäeval alkoholi propageerida?), kui alla kirjutada hiljem, et tegu on märtsikuust ununenud pudeliga ja ei oma pildiga seoses tähtsust, siis olevat see pudelile liigse tähelepanu osutamine, kui ei kirjuta aga midagi alla, siis lastakse vabalt üles.
saa nüüd neist ajukääbikutest aru.

Anonymous said...

Peeter, Sa oled ju see inimene, kes pidevalt rate.ee-d kommenteerib negatiivses valguses ja halab, et miks kõik noored (ja mitte enam nii noored kah) rate.ee-s sedavõrd lolle asju üles panevad ja piltide alla solki kirjutavad ja mida kõike veel.. Et MIKS Sa siis hetkel nutad, et Sinu pildid on moderaatorite arvates kõlbulikud vaid albumitesse!?

Anonymous said...

Kena vaade köögiaknast. Ja ma ei tee nalja, kui esimest pilti nägin, siis hakkasin mõtlema, et milline neist Peeter on.

Anonymous said...

Elyne, kas pealkiri "nähtamatud pisarad" peab tingimata näitama minu emotsioone seoses reidiga?

Aga üldse, su küsimus on ju irisemine irisemise pärast, sa saad ju ise ka aru, et need pildid on meeletult pisikese murdosa võrra kvaliteetsemad kui need, mis ma toon välja kui halvad pildid.

Anonymous said...

Tekkis selline mõte, et mis siis, kui sul olekski paar identset kaksikvenda? Ma ei ole just pilditöötluses väga kodus aga kui lihtne on sellist võltsingut avastada? Ok, sellises eas kolmikud vaevalt ühtmoodi riides käivad, aga nalja pärast võisid nad seda ju teha. Ja mina võiks sinisilmselt tunnistada, et olen küll neid kolme venda Toomemäel targutamas näinud :)