Friday 14 December 2007

Ajavahemikus

Blogger.ee kasutajad on kas laisaks länud või siis hakanud varjatud blogisid tegema. Ei tea, mis siin algusaegadel oli, aga igatahes kui mina siia tulin, olid ikka pealehel valdavalt käesoleva päeva postitused, muidugi mitte kohe kell 0:02, aga ütleme näiteks 19:57. Praegusel hetkel on pealehe viimanne postitus üleeilse kuupäevaga.

Aga tegelikult tahtsin ma teha siia väikse ülevaate sellest, mida otsides ollakse minu blogini jõutud. Jah, ma tean, et igaüks saaks enda blogi kohta teha ja seega see on mõttetu post jne. Ajavahemikus teisipäev, 18:13 kuni täna, 14:55, on minu blogini jõutud otsingutega:

"alasti ma tulin, alasti ma lähen", aXXo (2), axxo (7), axxo (microsoft SearchBot), bolognese, düsgraafik, eesti filmide tõmbamine, filmide tõmbamine, ines ftp, inglis keel, invitation@refriendz.com, Jigsaw, kirjatehnika, lost subtiitrid, Lühendid, lühendid (6), mehe ja naise vaheline sõprus, nexus, noku, Noku, pahed, paljas tiss, peenis poisid, poppmuusika, prügi, reit (4), ropud smailid, ruja kes kellega käib, Soulseek, SoulSeek, soulseek (9), soulseek tõmbamine, spice girls, TEKIKOTT, Terminaator Romua, unenäod, usa osariigid (2), USA osariigid, Videoliider.

Mõned andmed läksid kaduma, kuna otsinguaadress oli liiga pikk. Hale vabandus, ma tean. Oma tohutus õeluses jätsin sisse ka suurtähega otsingud, näiteks "axxo" ja "aXXo". Vähemalt minuteada pole otsingus suur- ja väiketähtedel vahet, seega on minumeelest pisut hale otsingulahtrisse shifti kulutama minna. See esimene otsingulause oli muideks ilma jutumärkideta, ma koma eristamiseks panin, kuigi ei usu, et see koma otsingule eriti kaasa aitas. Ka esines paar korda tähist "%22", mis on arvatavasti jutumärgid. Ma tean, et jutumärkidega saab teha fraasiotsgut, aga otsing "Terminaator "Romua"" on minumeelest ikkagi ülepingutatud. Ja nägite, mingi microsofti searchbot on ka otsinud, et ega ma axxo filme ei host'i.

Suurtähtedega seoses ka üks pisinali, nimelt torrentz.com'is tuleb otsingule "paris hilton" vastuseks "sorry, we don't index porn". Tahtsin seda nalja ka sõbrale näidata ja käskisin tal sama otsida. Ta ei saanud aru, milles jama, kuid pikapeale selgus, et ta oli korralik ja pani otsingusse "Paris Hilton". Kasulik vihje muidugi porno otsimisel...

No comments: