Saturday 26 April 2008

Eesti sakib... nagu täiega

Eestlased muudkui lähevad. Lähevad Soome, lähevad Hispaaniasse, lähevad isegi Ameerikasse, mis on, nagu isegi teate, the coolest country ever. MSNis teatab ka mingi tips uhkelt, et in two months I'm moving to London. Ja siis, kui sealt tagasi tuli (käis enne ka), oli häda, et Eesti on nii külm ja kõle. Mitte, et ma räägiks temaga - tänapäeval saab terve eluloo MSNi nimedest teada.

Mis kodumaal viga on? On jah titevirts ja iganenud liiduaegne arengumaa ja sada korda väiksemad palgad, aga ka siin leiab siiski tööd; ka siin on miljonäre.

3 comments:

Anonymous said...

mismõttes mis viga on? sa siis pole tulnud absoluutselt ühegi põhjuse peale siiani, miks ära minnakse? enamasti lihtsalt lihtsam saada seda, mida tahetakse. ja mis leiab KA tööd, mis argument see siis siiajäämiseks on.. loomulikult, peaaegu igal pool leiab tööd, aga mis tööd, mis tingimustel(/s), mis palgaga. sulle meeldib eestis - mis siis. aga mis mõte on halvustada neid, kellele ei meeldi?

Anonymous said...

Ma ei tea... Samas võiks ka küsida, mis mõte on halvustada neid, kellele ei meeldi neegrid.

Anonymous said...

no vahe on selles, et neegrivihkajad näitavad oma viha ka otseselt välja, justnimelt kellelegi haiget tehes ja kõike muud. pealegi see neegrite mittemeeldimine on natuke vähem põhjendatud kah, nii et ei sobi võrdluseks.