Saturday 22 September 2007

Resident Evil: Tuho

Meil on plaan minna Resident Evil kolme esilinastusele, kui ta muidugi Tartus ka 5. oktoobril algab. Tavaliselt ma treilereid ei vaata, aga no kui nii suure õhinaga antakse... Algus oli hea, ma mõtlen, segadusse ajav algus, millest selgub, et see on mingi reklaam "vanast ajast". Muidu oli treiler jama, kuid filmi ootan ma ikka. Treilerid ongi lollidele, kes ei oska IMDb's käia, ja kelle ainus info uutest filmidest ongi "Oh, äge treiler oli, kuule, lähme vaatama", kuhu võib vahele lisanduda täiend "see lahe tüüp mängib ka seal".

Ja "Resident Evil: Tuho" on see soome teatrites.

7 comments:

Anonymous said...

nagu imdb oleks mingisugune püha graal vm.

Anonymous said...

Sitt pidi olema, kuid äkki on laimajad jälle need Resident Evili fanaatikud, kes ei saa üle tõsiasjast, et esimene film üldse mängu moodi ei olnud... Ka Rob Zombie Halloweeni peetakse saastaks ja mulle meeldis.

Lähen kinno !

Anonymous said...

Rääkides Extinctionist, siis Jurassic Park kolme working title oli "Jurassic Park 3: The Extinction" ja järgmiseks aastaks lubatava Jurassic Park nelja working title on "Jurassic Park IV: The Extinction"

Anonymous said...

Ja me ei pruugigi saada seda viiendal näha. Eestis on sellest filmist vaid üks koopia, ja see on Tallinnas. Noh, kas Eesti kinodel pole piisavalt raha, või on tegu Ameerika suhtumisega, et Eesti riik on umbes sama suur kui neljandik New York'i, järelikult on Eesti kõnts, mille peale pole mõtet aega raisata?

Anonymous said...

Urr. Silent Hill'i puhul oli sama lugu, ainult üks koopia terve Eesti peale. Kas nendel tüüpidel on midagi arvutimängudest pärinevate filmide vastu midagi? Urrr!!

Anonymous said...

kuidas sa tead, et vaid 1 koopia Eesti peale? Tartu kino Ekraan, lükkas filmi tagasi, kuna se ei sobivat Tartu Ülikooli juubelinädalaga.

Anonymous said...

Mina ei tea, mida Ekraan lükkas või mitte, aga Joonas helistas Ekraani ja talle öeldi, et üks koopia Eestile. Ja juhul, kui Ekraan lükkas tõesti filmi tagasi, kuna see ei sobi ülikoolinädalaga, on see sama idiootne kui ameeriklaste soov muuta LOTR'i teise osa alapealkirja The Two Towers, kuna see meenutab 9/11 sündmusi