Wednesday 15 August 2007

Multitasking

Oeh, see kahetuumaline mitut ressurssinõudvat asja korraga suutev protsessor on mu ära hellitanud. No mis sa teed, ei suuda lauaarvutiga korraga netist suurt ja populaarset torrenti tõmmata ja avi-filmi vaadata, DVD'st rääkimata.

8 comments:

Anonymous said...

wtf? mu plain 2.6'ese inteli prosega, ilma ht'da ja 512 rammi omav arvuti suudab küll kakkuda 10 torrentit korraga, jooksutada firefoxi, msni ja kõike muud ja täiesti edukalt.
mis sul on mingi p1 vä?

Anonymous said...

Kasuta Erlangi.

Anonymous said...

wtf? mu plain 1'ese amd prosega, ilma ht'da ja 3 giga rammi omav arvuti suudab küll seemendada 120 torrentit korraga, jooksutada firefoxi, msni ja kõike muud ja täiesti edukalt.
mis sul on mingi p1 vä?

Anonymous said...

wtf? mu plain 1.6'ese inteli prosega, ilma ht'da ja 512 rammi omav arvuti suudab küll kakkuda/seemendada 25 torrentit korraga, jooksutada firefoxi, msni ja kõike muud ja täiesti edukalt.
mis sul on mingi p1 vä?

Anonymous said...

No selge, ma teinekord ei postita siia arvutiteemalisi postitusi. Tagasihoidlikult ja alandlikult mainin siiski, et Firefox ja MSN on siiski filmijooksutamisest natuke leebemad

Anonymous said...

Kas core2duo muudab siis windooza multitaskivaks või jääb see ikkagi selle taha, et tegu on windowsiga, mis ei suuda multitaskida?
Autoga sõites samastun ma Windowsiga- ma teen ühte asja korralikult ja kui ma teise asjaga tegelema hakkan, jääb esimene unarusse. Ma algaja ka, aga mis siis ikka.. =)

Anonymous said...

No ja kui teie segadus tuleneb mu blogikande pealkirjast, siis andke andeks. Multitasking, mitu asja korraga... Mul on praegu lahti MSN ja kolm vestlust, 13 Firefox'i tab'i, Winamp, Total Commmander, Goldwave, Last.fm, ABC, Notepad ja Mp3 tag converter, aga see ei tähenda veel, et filmid ei haki. Ja võib-olla on see koodekiti erinev, näiteks et Xvid mängib ilusti ja Divx hakib. Ma ei hakka ju filme sorteerima, et see on nüüd Divx 4.0, see Divx 5.0 ja need on Xvid 0.9 ja 1.3. Ja DVD mängimine võtab ka palju CPU'd, niii et ärge eputage, et teil on 354 Notepad'i akent korraga lahti, erinevad asjad võtavad erinevalt CPU'd, kuradi wannabe-itimehed (ma ka pole mingi proff, aga ma ei hakkaks niimoodi hüppama) (see viimane ei käinud Martini kohta)

Anonymous said...

no mul on koguaeg lahti vmware workstation, kus jookseb mu debiani server, firefox vähemalt kümne tääbiga, kuus msn vestlust, foobar, utorrent (praegu on 30 downloadiga, tavaliselt on ~20), putty, scite, last.fm, daemon-tools ja mirc.

ükskõik mis filmi ma vaatan, on ta siis kas xvid, divx, ogg või mõni muu, ei haki mul midagi.