Saturday 19 September 2009

Kõik müügiks

Kool on suure hooga käimas ning ka need õndsad, kel oli puhkus suvekuudel, on tööl tagasi. Koolis on arvutitunnid, mis, nagu ma oma kogemusest tean, võivad üpris igavad olla, kuna paratamatult on suur osa klassist arvutijamas mitte niivõrd andekad. Ka tööl võib olla vahepeal tunne, et rutiin tapab.

Igavuse peletamiseks pakun välja oma netimängu My Brute tegelased, keda sai õhinaga palju loodud ning kelle eest nüüd enam hoolitseda ei viitsi. Kasulikuna serveerin neid nii, et nad on kõik on juba teatud tasemeni - väikseim 4, suurim 17 - treenitud ning neil on ka mõningad relvad. Esimene, proovitegelane on itmask, tema puuri saab paroolita sisse.

Kui on huvi, pakun välja järgmise pundi tegelasi:

Turnpike
Necrocrux
Sugargirl14
Infernodude
Herpes Maximus
Obama IV
Designflaw
Failstud
Futuredude
Restcrusher
Darewind
Dreihunde
Tusaproff
Brandondude
Thundersnail
Nightdish
Somemighty
Virtsavillem
Babyslut
Linkabove

Kõigi toodud Brute tegelaste parool - defgee. Parooli saab muuta.

Kaklusi saab näha, vajutades "puuri" lehel mõne toimunud võitluse peale, tuleb replay. Tasemetega on lugu selline, et esimene päev, mis sul Brute on, antakse sulle 6 võitlust ja kui need kõik ära võita, saad levelile 3. Edaspidi on sul päevas ainult 3 võitlust ning ka järgmise levelini jõudmine raskem, 15. leveli juures läheb järmise levelini umbes kaks nädalat.

No comments: