Sunday 29 March 2009

Hunt vaglanahas

SyncMaster 2433BW. Netis on mitmel pool kirjas, et selle suhteliselt ainus negatiivne külg on raske kinnitamine. Suured mehed on kogu keharaskusega monitorile surunud ja seepe ning libesteid kasutanud. Ega see kinnitamine kerge polnud, aga kes ütleb, et alus peab ka kinnitamise ajal all asuma? Alus rinnale ja tõmba monitori enda poole.

Aga! Filme ma sellega pole siiani saanud vaadata, kuigi laiekraan ja äge. Esimene põhjus on see, et... Olete märganud, et Amazonis müüakse eraldi laiekraanversioone? Ma ei tea, aga ehk pole see üldse seotud filmi kui sellise lai- või täisekraan versiooniga? DVDle on vaikimisi lisatud mustad ribad ning päris absurdne on tegelkult situatsioon, kui paned mängima laiekraanfilmi, mis on justkui tumehalli ruudu sees ning paremal ja vasakul on siis päris mustad ribad.

Teine asi on see, et filmid kulgevad kuidagi katkendlikult. Monitori draiveri justkui installisin, äkki peaks igaks juhuks koodekid uuesti installima, kuigi vea selles seismine oleks absurd. Ei ole viitsinud netist ka otsida, ehk on see laiekraanide puhul tavaline probleem. Või äkki on asi kuidagi selles, et filmide laius on maksimaalselt 720 pikslit, monitor on aga nüüd 1920 pikslit. Kusjuures, tavaline DVD ongi 720 ja HD on 1920. Vahe enam kui kahekordne ju.

Kui see kõrvale jätta, on ikka äge küll. Joonas ja Kait ka kiitsid, nimelt toimus väike NFSUC mängimine, mis on ju HD toega ja suhteliselt uus ning kirju mäng, pealegi, mul on graafikaseaded põhjas ka. Pilte mängust. Ka Andre käis külas ja ütles, et kuule, see on ju telekas. Jah, täissuurusel mahub ekraanile kaks A4 lehte. No pikkuse mõttes muidugi mitte (pidasin igaksjuhuks vajalikuks mainida).

No comments: