Wednesday 31 January 2007

Jigsaw

Vaatasin siis Saw kolme ära, nii armas film. No muidugi kohati väga rõve, a see oli vist eesmärk ka. Filmiblogisse ma tutvustust ei tee, sest mu omakehtestatud reeglite kohaselt peaks ma alustama esimesest filmist. Eks aeg näitab, kas kunagi teen; see aasta ju neljas tulemas, vähemalt lubatakse. Aga kes siis neljandas Sikasakat mängib, meister ja õpineiu on ju surnud?

5 comments:

Anonymous said...

See viimane küsimus on hea, võib-olla teevad midagi prequeli sarnast (selle sugemeid oli juba kolmandas). Tobin Bell (ehk Jigsaw) on igatahes end veel mitmeks järjeks kirja pannud.

Anonymous said...

no imdb'st lugesin sama, foorumitest nimelt. käivad jutud, et tulevad ka saw 5 ja 6

Anonymous said...

oi kuidas mind häirib, et see film on liigitatud õudusfilmide alla. minu arvates on see pigem rõve film, sessehtes, et mis seal tehakse on pigem jälestusväärne ja oksendama ajav kui õudne.

Anonymous said...

Mu närvid tõblesid veel päris pikka aega pärast filmi lõppu,minu vaimne psüühika on nüüd 1,2,ja 3 osa vaatamisega tõsiselt häiritud.Ma ei soovita seda vaadata isegi oma viha vaenlastelegi.Võib olla ma olen lihtsalt nõrga närviline.

Anonymous said...

@ Alice: rõvedusi täis film on siiski ka õudusfilm, sest tegu on lihtsalt horrori ühe alaliigiga. Noh, mõnd hirmutab psühholoogiline õudukas ja teist jälle see rõvedus. :)