Thursday 7 September 2006

Esimest korda vaatad?

No kui tüüpidel on vaja minu filmikogumist maha teha, siis nad ütlevadki, et ega ma seda filmi paari kuu pärast uuesti vaata. Aga Lilot ja Stichi vaatasin eelmine kord selle väljatuleku ajal, ehk siis mingi kolm aastat tagasi. Ja vot oli just paras vahe, aastane vahe oleks lühike.

4 comments:

Anonymous said...

Kõiki filme ei peagi pidevalt uuesti vaatama ._.
Üle aasta on täiest mõnus. Mõnikord ka vähem :)

Anonymous said...

hmm, mina ei osta isegi filme selle põhimõttega, et kuna ma seda uuesti vaatan. Mõni film on lihtsalt nii hea, et see PEAB mul olemas olema. Ja vaatan, kuna vaatan.
Mis kokkuhoiurežiim see üldse on, et niisama ei või midagi omada, kõik tuleb 100% ära kasutada? Tsiteerides klassikuid - "Mingi vaeste ila!" (6)

Anonymous said...

nojah, see 3000-kroonine bondiboks seisab mul siiamaani, ilma, et ma eriti vaadanud oleks. ma ju vaatasin suht enne ostmist need avidena läbi. ja no isekirjutatud filmiplaatidest ka enamikku ma pole teistkordselt vaadanud. aga noh, kui kunagi tuleb isu mõnd filmi uuesti vaadata, ja selgub, et mul seda alles ei ole, ja netist ka enam ei leia, siis kas on seda nuttu ja hala vaja? parem karta kui kahetseda. ja cd-tooriku hinna saab kahe pakisupi arvelt kokku küll hoida

Anonymous said...

ma üldiselt ikka kaalun, mida osta või kirjutada. ega ma pole ka eriline näitaja, sest eriti palju ma filme tõmmanud pole, aga noh, kui ma ka rohkem tõmbaks, ma ei jäädvustaks neid seetõttu, et nad mul lihtsalt parajasti käepärast on. plaadile kirjutamata või ostmata mitte-eriti-hea filmi asemel võin ma ju juba mõne parema osta, ning pikapeale saan ma sel viisil juba päris paraja portsu "paremaid" filme. pealegi kuna kuskil alateadvuses istuks kukil, et kui ostsin peaks kunagi ka vaatama, siis ma kulutaks selle peale ka ülearu aega ja närve. ma ei taha kulutada meeldivate asjade arvelt aega on-kah-vaadatav asjadele. ja ega mul raha ka arvatavasti kunagi eriti ülearu pole, kuid samas pole ka aega ja närve üle.

siiski ei pea filmi ostmist või plaadile jäädvustamist otsustama see, kas ma kavatsen seda nüüd pool aastat iga kuu vaadata, või ma ei vaata seda kohe päris mitu aastat. aga kui ma pisukese mõtlemise peale leian, et mul ei teki arvatavasti kunagi uuesti tahtmist seda vaadata, siis ma ei hakka rohkem aega ega raha kulutamagi. samas kui ma leian, et mul tekib vähemalt kunagi selle filmi vaatamiseks mingi tahtmine või väga soosiv olukord, siis arvatavasti ma selle jäädvustan, iseasi et veel ei ostaks. tegelikult on see suhteline siiski, sõltub olukorrast.

stitchidega ma kusjuures polnud kindel, kas nad plaadile jäädvustada. ma arvan, et siiski ikka jäädvustan. animafilm on ikka teine asi ka.