Wednesday 11 July 2007

Hapendatud vaarikasupp

Wifi on siin äärmiselt sitt, peaks mainima. No pole ime kah, kui neil on siin suhtumine, et see on haigla, siis arvatavasti mõeldakse, et siin on vaid lamavad patsiendid, kes jäävad lamama sinna kuhu pannakse, ja kes ei ole netti uneski näinud. Mina kui vaese pere laps sain isegi rüpeka alles ülikooli lõpu puhul, ja sedagi mitte kohe. Teisipäeval tulin Haapsallu, alles pühapäeval toodi rüpekas järele. Pühapäeva õhtul sai korralikku wifit nauditud, nüüd pean netti saamiseks bowlingusse minema. Õnneks on viimane wtf-pingutus (Wednesday, Thursday, Friday), reedel saab koju.

Olete vast kuulnud, et Haapsalus on Ruja monument? Huvitav, miks Margot seda pool nädalat ei uskunud, ja alles ruja.ee lehele minnes selgus, et nii ongi. Igatahes täna õhtul Rannapit kuulama, kuigi Padari kontsert on ka täna. Õnneks ma ei ole mingi tiiner, kes Nunnutannu kontserdi nimel oma ema ka ära sööks.

Säästumarketist sai eile kolm kaheteistkroonist DVD-d ostetud, hea kingitus huumorisoonega sõpradele. Öösel vaatasin ära filmi killer image, mis ei ole isegi vast B-film, vaid mingi E-film. Üllatavalt viisakas oli tegelikult, peaks filmiblogisse tegema, haha. Eelarve vist oli ka veidi üle kolme krooni, sest mingi fotoaparaat kallati vett täis, ja paha sõitis Porschega. See oli küll vast vana mudel, 911 Targa vms, mida hakati tootma 60nendate lõpus, aga ikkagi, kallis auto.

Ahjaa, rüpekas on 1,6 GHz dual core, 120 GB hdd ja 1 GB mälu. Widescreen ka, nii et filme on vist tore vaadata.

Muidun hetkel olen juba kontserdilt tagasi, klaver tuleb külla juubelituuri plaat ka ostetud.

7 comments:

Anonymous said...

rüppar

Anonymous said...

on jah

Anonymous said...

Huvitav jah, miks.

Anonymous said...

No ma ütlen, sa arvasid, et ma mõnitan. Või meelitan õhulossidega sind Haapsallu

Anonymous said...

Mis tannul viga on? Mulle täitsa meeldib..

Anonymous said...

Mis tannul viga on? :D haha
"Roki täiega..."

Anonymous said...

Ega tal ei olegi midagi viga, mind ta lihtsalt ei tõmba